Wat houdt het werken bij Omroep Brabant in?

Over ons

Wie zijn wij?

Met meer dan 150 collega’s zorgen wij er samen voor dat jij weet wat er bij ons in Brabant leeft. We maken relevante verhalen die jou raken, elke dag opnieuw. Grote gebeurtenissen zie, hoor en lees je bij ons als eerst op website en app, socialmediakanalen, tv en radio. We willen mensen informeren over wat er in Brabant speelt en we willen eraan bijdragen dat Brabanders zich betrokken voelen bij hun provincie. Dat doen we met succes.

Als modern en professioneel mediabedrijf willen wij de beste zijn en blijven. Jaarlijks bezoeken vele miljoenen mensen, in Brabant en ver daarbuiten, onze online nieuwsmedia. Om dit ook in de toekomst voor elkaar te krijgen, hebben we jou nodig.

Benieuwd geworden? Bekijk de verhalen van de mensen die al met veel plezier bij Omroep Brabant werken.

Laat mij de verhalen zien

We willen impact maken
met alles wat we doen.

Hanneke
Directeur

Over Omroep Brabant: hier staan we voor

We willen impact maken met alles wat we doen. Het maakt ons trots om relevante en unieke verhalen te delen. Dit doe jij met jouw ideeën.

We stimuleren eigen initiatieven om verder te komen. Wanneer het even niet lukt, blijven we niet hangen. We zoeken elkaar op om met elkaars ervaringen en gedachten tot nieuwe creatieve oplossingen te komen.

Hier krijg je de ruimte om te experimenteren, te vernieuwen en jezelf verder te ontwikkelen.

Hanneke vertel je graag meer over Omroep Brabant.

Ontwikkelkansen

Doen waar je plezier in hebt, waarbij je jouw talenten kan inzetten en waarmee je echt iets betekent. Jouw deskundigheid maakt ons succes. Daarom zorgen we er samen voor dat jouw ontwikkeling nooit stopt.

Of het nu gaat om vakinhoudelijke kennis of ervaringen van collega’s met wie je samenwerkt: je leert elke dag. We helpen je graag om jouw ambities op jouw manier waar te maken, wat die ook mogen zijn.

Aan het werk: Het team van 't Brabants Buske in volle glorie
Collega's van Omroep Brabant bij de Obstacle Run
Aan het werk: Tv-presentatie bij 't Brabants Buske

Sfeer

Open, informeel en gemoedelijk, maar ook hard werken. Dat vinden we bij Omroep Brabant belangrijk. We hebben oog voor werkplezier en vieren samen onze successen. We zijn heel benieuwd wat ‘sfeer’ voor jou is. Laat het ons weten.

Wees jezelf

We vinden het belangrijk dat je bij ons jezelf kunt zijn. Bij Omroep Brabant kun jij je eigen sterke punten optimaal gebruiken. We zorgen voor een unieke en betrokken omgeving waar iedereen erbij hoort, wordt gesteund en wordt gehoord.

Als jij jezelf bent en mag zijn, kun je een waardevolle en persoonlijke bijdrage leveren. Op jouw manier. We zijn allemaal uniek.

Omroep Brabant biedt een inclusieve werkomgeving, waarin plaats is voor verschillen. We vinden dat belangrijk en zijn ervan overtuigd dat we met een diversiteit aan collega’s tot de beste resultaten komen.